IASI: PERCHEZITII la HOTII de LEMNE. La descinderi participa 100 de politisti si un ELICOPTER

Mai multe PERCHEZITII au loc, vineri dimineata, actiune la care participa 100 de politisti si un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Potrivit unui comunicat publicat, vineri, pe site-ul Politiei Romane, vizate sunt persoane care ar fi furat lemne din paduri.

Comunicatul integral al Politiei:

„La aceasta ora, politistii din Iasi efectueaza 11 perchezitii la persoane banuite ca ar fi taiat si sustras material lemnos dintr-o padure proprietate privata, apartinand mai multor persoane fizice.

In aceasta dimineata, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, efectueaza  11 perchezitii in comunele  Tibana si Madarjac, din judetul Iasi.

PERCHEZITIILE vizeaza domiciliile unor persoane  banuite de  taiere si sustragere de material lemnos dintr-o padure proprietate privata, apartinand mai multor personae fizice, neasigurata cu paza.

La activitati participa peste 100 de politisti, de ordine publica, de investigatii criminale, de investigare a criminalitatii economice, criminalisti, impreuna cu luptatori S.A.S..

Urmeaza a fi puse in aplicare mai multe mandate de aducere si citatii. Zona va fi survolata de un elicopter  al Unitatii de Aviatie a M.A.I.,  in scopul surprinderii unor eventuale  actiuni  de ascundere a unor bunuri si comunicarii cu fortele de la sol.

Actiunea beneficiaza de sprijinul jandarmilor si al reprezentantilor Directiei Silvice Iasi”.

Sursa foto: realitatea