IASI: Soferul unui AUDI a intrat cu peste 100 de km/h in zid

Un Audi a facut prapad in zona TAROM din Iasi dupa ce a intrat cu peste 100 km/h in imobilul din zona. Din primele informatii, soferul facea curse. Ajuns in intersectie, el nu a mai incetinit si a intrat in plin in blocul din fata. Accidentul a avut loc joi dimineata, in jurul orei 02:30.

Bolidul scapat de sub control a daramat grilajul de protectie al trotuarului, s-a izbit cu putere de blocul TAROM, dupa care a pus la pamant un panou publicitar si alte doua grilaje metalice din fata imobilului, rasturnandu-se cu rotile in sus.

Citeste si: ACCIDENT MORTAL IASI: UN BARBAT SI-A PIERDUT VIATA DUPA CE A FOST LOVIT DE UN TAXI

Masina avea numere de inmatriculare de Italia. Izbitura violenta a facut sa cada tencuiala de pe peretele imobilului si i-a speriat pe locatarii care au iesit speriati la balcoane, scrie Ziarul de Iasi.

In masina erau doua persoane care au scapat miraculos din accidentul teribil. Acestea au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital. Soferul a fost testat de politisti, stabilindu-se ca avea o alcoolemie de coma: 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

La fata locului au venit criminalistii si politia rutiera. Pe numele soferului a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului.

Sursa foto: romaniatv.net