Iași. Un bărbat s-a întors după gratii la mai puțin de trei ore după ce a fost eliberat din pușcărie

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a reușit ”performanța” de a reveni în spatele gratiilor la mai puțin de trei ore după ce fusese eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași.

Bărbatul acuzat în primul dosar că a obligat o minoră să se prostitueze și să cerșească, odată eliberat bărbatul a amenințat cu moartea doi polițiști. Imediat după ce a fost eliberat, bărbatul s-a dus în gara din oraş, acolo unde a consumat alcool şi a devenit violent, scrie presa locală.

O patrulă de poliţie a trecut prin zonă şi, văzând că individul e sub influenţa alcoolului şi face scandal, l-au reținut, l-au dus la sediu, şi l-au informat că va fi sancţionat contravenţional.

„După ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat, acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie, afirmând apoi faţă de agentul de poliţie B.I. că nu are ce-i face, că el a făcut puşcărie şi că îl va aştepta pe o alee din faţa blocului ca să-l omoare , afirmând, totodată, faţă de agentul de poliţie C.C.A, că îl va lovi şi omorî pe acesta”, se arată în motivarea judecătorilor. Într-un final, bărbatul a fost înapoi la închisoare.

Sursa foto: realitatea