Iași. Un profesor universitar a bătut fără milă un muncitor! Video

Un nou caz șocant s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, la Iași. În data de 20 iulie 2020, un cunoscut lector universitar de la Facultatea de Agronomie a bătut, fără milă, un muncitor, din cauza unui motiv halucinant. Intelectualul era deranjat de zgomotul făcut de utilajul pe care îl manevra muncitorul în vârstă de 50 de ani, scrie presa locală.

Muncitorul, împreună cu colegii săi, lucra pe un șantier din zona Toma Cozma, acolo unde locuiește și Florin Murariu, lector universitare la Facultatea de Agronomie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași.

Citește și: Piatra Neamț. Două minore au snopit în bătaie o adolescentă! Video

Din cauza zgomotului făcut de muncitori, Florin Murariu, fost rugbist profesionist, preparator fizic și lector universitar, și-a ieșit din minți și a ieșit în stradă pentru a le reproșa muncitorilor că fac zgomot.

La un moment dat, unul dintre muncitori a ajuns în dreptul bărbatului nervos, fiind lovit cu palma peste cap, moment în care telefonul i-a căzut și s-a spart. Momentul a fost filmat de un martor cu telefonul mobil, dar și de Murariu care filma cu propriul telefon.

Muncitorul s-a prăbușit la pământ după lovitura puternică primită în cap, iar după ce s-a ridicat a fost lovit în continuare de lectorul de la Agronomie, scrie BZI.ro.

Sursa foto: captura video