Iași. Un tânăr și-a împușcat doi vecini, din cauza unei femei

Doi bărbați din comuna ieșeana Bivolari au fost răniți, după ce au fost împușcați de un vecin, în urma unui scandal care a pornit se pare de la o femeie. Una dintre victime a fost operată, scrie News.ro.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când un bărbat de 32 de ani a folosit o armă de foc și a împușcat alți doi bărbați, de 31 de ani, respectiv 50 de ani. Victimele au fost transportate la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iași, una dintre acestea fiind în stare mai gravă, necesitând intervenție chirurgicală.

Medicii afirmă că bărbatul rănit grav, în vârstă de 50 de ani, a fost adus la spital în șoc hemoragic, fiindu-i afectată artera femurală. Celălalt bărbat a fost împușcat în zona piciorului, dar se află în afara oricărui pericol. Surse din rândul anchetatorilor susțin că scandalul ar fi pornit de la o femeie.

“Am fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Bivolari, un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi folosit o armă de foc, rănind doi bărbați de 50, respectiv 31 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, tentativa la omor și lovire sau alte violente. Cercetările continuă sub conducerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași”, se arată într-un comunciat transmis de conducerea Poliției Iași.

Sursa foto: adevărul