Iasmin Latovlevici, tot mai aproape de AS Roma

Iasmin Latovlevici, fundasul stanga al Stelei, a avut un sezon exceptional in tricoul ros-albastru al campioanei Romaniei, acest lucru atragand atentia unor echipe cu nume din Europa.

Iasmin Latovlevici este foarte aproape de a parasi echipa la care evoluat in ultimele trei sezoane, fundasul banatean fiind dorit cu insistenta de italienii de la AS Roma. Si astazi, jurnalistii de specialitate din Cizma scriu despre interesul gruparii din Cetatea Eterna si despre oferta pe care sunt pregatiti sa o puna pe masa Stelei, 3 milioane de euro.

Mai mult, ziaristii din Italia scriu ca Lato a ajuns la maturitatea necesara de a evolua intr-un campionat puternic asa cum este Serie A, iar cei de la Business Times Italia il vad titular pe fundasul Stelei in locul lui Balzaretti.

“AS Roma il urmareste extrem de atent pe romanul Iasmin Latovlevici (27 de ani), de la Steaua Bucuresti. Internationalul roman e un fundas stanga cu apetit ofensiv. Stangaci pur, poate acoperi orice post pe banda stanga, iar in ultimul sezon a strans 39 de prezente, 4 goluri si 4 decisive. Pretul sau e fixat in jurul sumei de 3 milioane de euro, iar in ultimii ani a acumulat multa experienta in cupele europene.

Crescut din punct de vedere fotbalistic la Timisoara, a facut marele salt spre Steaua in 2010. A debutat in Liga 1 la 20 de ani, sub indrumarea lui Gica Hagi. Ar putea să-i ia locul imediat in echipa lui Balzaretti, dar viteza lui il recomanda si pentru un post mai avansat. In aceste zile e asteptata oferta Romei”, noteaza Business Times Italia.

Sursa foto: realitatea.net