Iasul se pregateste de Sarbatorile de Iarna. A inceput montarea decoratiunilor de Craciun in Piata Unirii

Iasul se pregateste pentru Sarbatorile de Iarna. Municipalitatea ieseana a inceput sa monteze decoratiunile de Craciun in Piata Unirii, dupa ce in Copou si in alte cateva zone din centru luminitele au fost deja montate si testate.

In Piata Unirii, pe langa decoratiunile care vor fi montate pe stalpi vor mai fi amplasate si o serie de figurine care vor lumina pe timp de seara.

De precizat ca in 2013, Sarbatorile de Iarna se vor muta pe pietonalul Stefan cel Mare, acolo unde va fi montat si bradul, care pana acum era in Piata Unirii. 

“Avem pregatiti niste brazi traditionali pentru zona Alexandru, Oancea, Mimoza, dar activitatea pe care ne concentram in aceasta iarna, pe ceea ce inseamna sarbatori, va fi dusa in zona bulevardului Stefan cel Mare, pietonal pe care avem sansa sa-l folosim in momentul de fata. Asta inseamna ca bradul cel mai important al Iasului va fi pe bulevardul Stefan cel Mare, ci nu in Piata Unirii, acolo unde vor fi facute aranjamente speciale pentru perioada de sarbatori, dar evenimentele importante vrem sa le atragem e pietronal”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Foto: Curierul de Iasi