IATA CE INSEAMNA CU ADEVARAT SEXUL PE PLAJA

A venit vara si abia asteptam sa plecam macar un weekend la mare, sa stam la plaja, sa ne relaxam si, de ce nu, sa incercam si o aventura noua. Sexul pe plaja a fost, este si va fi intotdeauna o aventura… dar poate nu din motivele pe care ti le-ai imagina. Cum arata, in realitate, sexul pe plaja:

Cel mai bun loc sa faceti sex pe plaja

Atunci cand vreti sa faceti sex pe plaja, trebuie mai intai sa va faceti un plan si, cand mergeti la plaja sa vanati locul cel mai bun – destul de ascuns cat sa nu va prinda trecatorii, dar destul de liber incat sa simtiti adrenalina atunci cand incepeti partida de amor in aer liber.

Cel mai bun moment pentru sex pe plaja
Dis-de-dimineata vin toti cei care vor sa prinda primele razele ale soarelui si sa faca aerosoli. La pranz este mult prea cald ca sa mai stati la plaja, chiar si la pranz, si inca mai sunt cateva persoane care raman sa se “prajeasca”… asa ca cel mai potrivit moment pentru sex pe plaja este seara, cand soarele deja incepe sa apuna si toti se grabesc sa mearga in camere pentru ca apar tantarii si se lasa racoare. Atunci ati putea avea un moment prielnic, insa cu atentie la cei care se plimba romantic pe malul marii.

Sex in apa, mai greu de observat
Chit ca mergeti pana mai departe in apa ca nu cumva sa va zareasca vreun copil, fiti sigur ca adultii nu va vor scapa din priviri. In plus, se poate observa foarte usor atunci cand cineva face sex, chiar si in apa pana la gat – iar sub apa nu prea ai cum sa iti tii respiratia atat de mult. Discretia totala nu exista nici macar in apa…

Aveti grija la nisip
Oricat de mare ar fi cearceaful pe care stati, ori inalte sezlongurile, si indiferent cat de mult ai incerca sa tii nisipul departe de zona intima, acesta tot va va strica partida de sex pe plaja. Chiar si in locul perfect si cel mai bun moment, tot nu aveti cum sa scapati de nisip, iar nisipul in zona intima nu este deloc o “aventura” placuta. Din contra, poti avea usturimi oribile daca iti ajunge in vagin.

Pozitia cea mai buna pe plaja
Cand vine vorba de sex pe plaja, nu exista o pozitie foarte buna, mai ales cand incercati sa nu iesiti prea mult in evidenta. Puteti incerca pozitia “lingurite”, dar nisipul nu este cel mai confortabil pentru miscarile pe care trebuie sa le faca partenerul tau.

Preludiu pe plaja, sex in camera
Daca plaja nu este cel mai bun loc pentru sex, macar poate fi un loc potrivit pentru preludiu. Saruturi rapide, atingeri jucause, masaj senzual cu crema de plaja – toate fac un preludiu bun pentru o partida de sex ce va urma in camera de hotel, asa ca va puteti folosi de aceste artificii cat sunteti in vacanta.

Sursa unica