Iata DIETA MINUNE! Cum a reusit KATE MIDDLETON sa SLABEASCA la numai 6 saptamani de la nastere

KATE MIDDLETON, DIETA MINUNE, DIETA, SLABIT, NASTERE, DUCESA DE CAMBRIDGE, NASCUT, FORMA FIZICA, MANCARE, SPORT

La sase saptamani dupa ce i-a daruit printului William al doilea copil, pe micuta printesa Charlotte, ducesa Kate Middleton si-a revenit la forma fizica de dinainte de nastere.

Ducesa de Cambridge a intrat, dupa cea de-a doua nastere, la un regim strict si un program regulat de exercitii fizice. Iar rezultatele se vad cu ochiul liber, ea putand sa poate chiar si blugi skinny. 

Regimul cu ajutorul caruia Kate (33 de ani) a reusit sa topeasca kilogramele este bazat pe fructe, legume si carne slaba. Revista ”People” scrie ca ducesa are si un antrenor personal de fitness, care ii spune, zilnic, prin telefon, ce exercitii trebuie sa faca.

CITESTE SI: Marturia dureroasa a unei vedete: “Timp 21 de ani am facut foarte mult sex cu sotul meu” 

 ”Intreaga dieta este gandita cu atentie – nu se bazeaza pe consumul unui singur fel de alimente – si are in vedere starea generala de sanatate si de bine a ducesei”, mai spun jurnalistii de la ”People”. 

CITESTE SI: VIDEO PARTAJ INEDIT: SOTUL a TAIAT pe JUMATATE toate lucrurile detinute in COMUN cu SOTIA

Kate a demonstrat forma fizica de invidat la ultima iesire publica, impreuna cu fiul ei, George, la iarba verde. Imaginile au devenit virale pe internet, atat pentru dragalasenia micutului, cat si pentru frumusetea celebrei lui mamici.

 

Sursa www.libertatea.ro