ICCJ a modificat CONTROLUL JUDICIAR in cazul lui SEBASTIAN GHITA. REACTIA deputatului. UPDATE

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis, vineri, sa modifice CONTROLUL JUDICIAR in cazul deputatului independent SEBASTIAN GHITA, astfel ca acesta poate sa isi exercite functia de deputat si poate sa se deplaseze pe teritoriul Romaniei. DECIZIA este DEFINITIVA.

UPDATE 12.35: “Nu cred ca ea trebuie interpretata in termeni X a avut dreptate sau Y a avut dreptate. Sa stiti ca acolo deciziile tin cont foarte mult de anumite aspecte principiale ale lucrurilor si cred ca aceasta decizie care imi permite sa parasesc Ploiestiul si sa merg in parlament este o decizie corecta”, a afirmat SEBASTIAN GHITA.

 STIRE INITIALA

De asemenea, magistratii au decis amanarea deciziei in ceea ce priveste contestatia formulata de SEBASTIAN GHITA fata de extinderea masurii sechestrului asigurator pe bunurile sale, transmite Agerpres.

CITESTE SI: SEBASTIAN GHITA si ALEXANDRU IACOBESCU, audiati la DNA Ploiesti in dosarul lui IULIAN HERTANU 

Potrivit ICCJ, pronuntarea in dosar va avea loc la data de 13 iulie.

Procurorii DNA Ploiesti au dispus, pe 24 iunie, luarea masurii asiguratorii constand in indisponibilizarea prin instituirea sechestrului asupra sumelor existente, precum si poprirea celor ce urmeaza a fi incasate in conturile apartinand unui numar de 51 de societati comerciale, care ar fi controlate de deputatul SEBASTIAN GHITA.

CITESTE SI: SEBASTIAN GHITA a contestat CONTROLUL JUDICIAR la ICCJ 

Sursa foto: adevarul.ro