ICCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, precum si Ionut Florentin Mihailescu raman in arest preventiv in dosarul “Bica 2”, a decis vineri Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dosarul “Bica 2” a fost trimis in instanta pe 26 februarie, procesul aflandu-se n faza de camera preliminara, in cadrul careia un judecator verifica masurile preventive dispuse de procurori, precum si probele de la dosar.

CITESTE SI: PROBLEME FARA NUMAR: ALIN COCOS IMPLICAT SI IN DOSARUL PROSTITUTIEI

Adriean Videanu a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. A stat in arest preventiv in perioada 31 ianuarie — 6 februarie.

Dorin Cocos este acuzat de trafic de influenta (doua fapte) si dare de mita, iar fiul acestuia, Alin Cocos, de complicitate la trafic de influenta si complicitate la dare de mita.

CITESTE SI: DORIN COCOS A SCOS BANI DIN TARA CU AJUTORUL SERVICIILOR. CINE LANSEAZA ACUZATIA

Alina Bica a fost trimisa in judecata pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita (2 fapte), abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (2 fapte) si favorizarea faptuitorului (2 fapte), iar Ionut Florentin Mihailescu (fost consilier al Alinei Bica) este acuzat de complicitate la luare de mita.