LOVITURA PENTRU INCULPATII DIN DOSARUL BICA 2. ICCJ a RESPINS toate SOLICITARILE formulate de BICA, COCOS si VIDEANU. UPDATE

Fosta sefa antimafia, ALINA BICA ajunge din nou in fata instantei. Magistratii Curtii Supreme iau in discutie astazi masurile preventive ale inculpatilor din dosarul in care fosta sefa DIICOT este judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu, informeaza B1 TV.

UPDATE 13:08: ICCJ a respins toate solicitarile formulate de inculpatii din dosarul BICA 2. Astfel, instanta a mentinut masura arestului la domiciliu pentru ALINA BICA, DORIN COCOS si ALIN COCOS, precum si controlul judiciar pentru ADRIEAN VIDEANU si IONUT FLORENTIN MIHAILESCU, informeaza B1TV. 

De asemenea, judecatorii au refuzat cererea lui DORIN COCOS de a executa arestul la domiciliu intr-un alt imobil, dar si cererea lui VIDEANU de a se deplasa la un targ in afara tarii. Au fost respinde si cererile unor inculpati de a lua legatura cu diversi martori.

In dosarul Bica 2 mai sunt inculpati fostul ministru ADRIEAN VIDEANU, acuzat de complicitate la abuz in serviciu, dar si afaceristii DORIN si ALIN COCOS. Ei sunt acuzati de trafic de influenta si dare de mita, respectiv complicitate la aceleasi infractiuni.

CITESTE SI: ALINA BICA incearca sa scape si de ARESTUL la DOMICILIU

Magistratii vor decide daca mentin decizia arestului la domiciliu a ALINEI BICA, DORIN si ALIN COCOS, iar daca in cazul lui ADRIEAN VIDEANU se mai justifica mentinerea masurii controlului judiciar.

CITESTE SI: ALINA BICA si DORIN COCOS raman in AREST LA DOMICILIU

Sursa foto www.psnews.ro