Idei de cadouri de Crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii. Luna decembrie este luna cadourilor! Conform tradiției, Moș Crăciun este cel care aduce cadouri copiilor care au fost cuminți tot anul. Astfel, el începe să caute din timp ceea ce micuții își doresc cu ardoare, ținând cont de dorințele și de hobby-urile lor. Noi îți venim în ajutor cu câteva idei pentru a te ajuta în alegerea cadourilor potrivite pentru copii, fie că este vorba despre copiii tăi, de nepoți sau fini.

Cadouri pentru bebeluși

În primul an de viață, copilul percepe lumea înconjurătoare prin intermediul obiectelor care îi oferă noțiunile de formă, culoare, mărime, gust sau sunet. Pentru această vârstă considerăm că sunt potrivite următoarele cadouri:

Cadouri pentru copii de 2-5 ani

În cazul copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, trebuie să vă concentrați mai mult pe preferințele lor. Astfel, noi vă recomandăm următoarele:

Cadouri pentru copii de 6-10 ani

Dacă vorbim despre copiii de 6 – 10 ani, se extinde gama jucăriilor, dintre care amintim:

Cadouri pentru copii mai mari

Începând de la 11 ani, copiii își dezvoltă primele hobby-uri, însă gusturile li se schimbă foarte repede, astfel că alegerea unui cadou pentru un copil cu vârsta între 11 și 16 ani, este puțin mai dificilă. Noi îți oferim următoarele idei:

Învață-ți copilul să prețuiască orice jucărie si să fie fericit cu ceea ce are indiferent de preț. De asemenea, încearcă să fii cumpătat pentru că dacă îi vei cumpăra prea multe cadouri, cel mic își va muta atenția de la unul la altul, fără să aprecieze cu adevărat ceea ce a primit. Dacă alegi un cadou pentru alt copil, ideal este să te consulți cu părinții lui înainte. Astfel, te vei asigura că cel mic nu are un joc asemănător. Pentru mai multe recomandări utile, te invităm să vezi rafturile unui magazin online de jucarii pentru copii.