1 aprilie. Idei originale de farse pentru ziua păcălelilor

“Păcăleala de 1 Aprilie”. In continuare va prezentam cateva idei de FARSE pe care poti sa le pui in aplicare in timpul ZILEI PACALELILOR.

Poti ascunde un mic dispozitiv undeva intr-o incapere, chiar si sub birou, iar in timpul zilei sa il pornesti pentru a se auzi un sunet care imita un animal. Poti alege ce animal vrei tu in functie de fobiile celor din jur.

Pune un post-it pe mouse-ul unui coleg si decupeaza ce ramane in jur. Dispozitivul nu va functiona si va dura putin pana cel pacalit o sa isi dea seama, sustine Holistatus. Poti pune chiar o foita cu o fata amuzanta. Tot la birou poti ascunde toate iconitele de pe desktopul unui coleg si sa postezi pe monitor o imagine cu o eroare.

CITESTE SI: 1 APRILIE, ZIUA PACALELILOR: ISTORIA ZILEI IN CARE TOATA LUMEA FACE FARSE

Daca ai timp, adu la munca mai multe tinute si din ora in ora schimba-ti hainele, dar comporta-te ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Tot la birou poti pune in aplicare urmatoarea farsa. Ia un spray goarna si lipeste-l sub scaunul unui coleg. Oare cum va reactiona cand o sa se aseze?

Daca stii ca persoana avizata nu are probleme medicale, poti incerca si o farsa ce ar putea fi considerata neplacuta de multi. Scoate capatul de dus, pune niste bulion in el si apoi pune-l la loc. Poti sa inlocuiesti bulionul cu mustar, daca iti place ideea, dar nu vrei sa exagerezi.

Lasa un bilet pe masina cuiva si cere-ti scuze ca i-ai lovit automobilul. Se va speria, dar poate o sa se amuze cand o sa vada ca vehiculul sau este in regula. Pe usa de la intrarea in cladirea in care lucrezi poti pune un afis cu “Va rugam folositi cealalta intrare. Aceasta nu functioneaza”. Acest lucru poate fi realizat doar acolo unde exista o singura intrare in cladire.

Inlocuieste crema dintre biscuiti cu paste de dinti si ofera-i cuiva sa guste. Un prieten este innebunit dupa inghetata? Fa-i o surpriza si ofera-i una, doar ca in loc de inghetata pune piure peste care adaugi un topping de ciocolata. Decupeaza dintr-o hartie forma unei insecte si apoi lipeste-o in interiorul unui lampadar din panza. Cand cel vizat de gluma va aprinde lumina, o sa aiba parte de o surpriza neplacuta.

Sursa foto: jurnalul