Idolul a milioane de femei din toată lumea, acuzat de viol! Prima reacție a cântărețului

Idolul a milioane de femei din lumea întreagă este ținta unor acuzații extrem de grave. Cântărețul Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, se confruntă cu acuzații de agresiune sexuală. Cele două femei care ar fi fost violate de Bieber susțin că au fost agresate în 2014, respectiv 2015.

Ambele acuzații au fost postate sub forma unor mesaje pe Twitter. Justin Bieber a reacționat rapid referitor la aceste acuzații. „În mod normal, nu iau în seamă astfel de acuzații, întrucât m-am lovit de astfel de situații în întreaga carieră, dar după ce am vorbit cu soția și echipa mea, am decis să vorbesc despre o problemă în această seară.

Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual este un lucru pe care nu îl iau ușor. Am vrut să vorbesc imediat, dar din respect pentru atât de multe victime care se confruntă zilnic cu astfel de probleme, am vrut să mă asigur că am suficiente dovezi înainte de a face vreo declarație. Vreau să fiu clar. Nu este adevărată această poveste. Nu am fost niciodată în acea locație, în acel hotel”, se arată în mesajul transmis de cântărețul canadian. „Fiecare afirmație de abuz sexual ar trebui să fie luată foarte în serios și de aceea a fost nevoie de răspunsul meu. Cu toate acestea, această poveste este de fapt imposibilă și de aceea voi colabora cu Twitter și cu autoritățile pentru a lua măsuri legale”, a conchis Justin Bieber.

Sursa foto: adevarul