IFFET episodul 30

Iffet il insoteste pe Cemil in salvarea care se indrepta spre spital insa, pe neasteptate, ambulanta este oprita de o masina din care coboara Ali Ihsan.

Sotul lui Iffet nu a putut trece peste infidelitatea frumoasei brunete si trece la actiune. Ii rapeste pe acestia si-i duce intr-o vila parasita, unde ii inchide in camere separate.

Lui Cemil ii aplica mai multe lovituri adancindu-i ranile deja existente insa, intr-un moment in care Ihsan parasise camera, iubitul lui Iffet reuseste sa-si taie legaturile de la maini si sa se elibereze.

Vlaguit de rani si efort, Cemil nu reuseste sa-l doboare pe Ali Ihsan si este din nou doborat la pamant. 

Fostul sot al lui Iffet se hotaraste sa transeze defintiv situatia. Il pune in streang pe Cemil, cu picioarele atarnand pe un scaun si pe Iffet o incatuseaza de picior, in fata lui, pentru a-i vedea chinurile.

Arif incearca sa de de urma celor doi indragostiti insa nu are niciun indiciu. Dilek, sora lui Ihsan, recunoaste ca, prin informatii, l-a ajutat si ea pe fostul sot al lui Iffet s-o gaseasca pe aceasta si pe Cemil. 

Este chemata la politie insa, neputand oferi informatii vitale, paraseste sectia in graba.

Intre timp, Iffet si Cemil trec prin clipe de groaza. Barbatul are funia legata de gat si,  o simpla miscare nefericita i-ar fi putut aduce sfarsitul iar Iffet, incatusata, priveste neputincioasa.

Ali planuieste sa fuga in Grecia cu un iaht insa, inainte de aceasta, mai face o incercare de a o recuceri pe Iffet. Se duce la prizonieri cerandu-i frumoasei brunete sa se recasatoreasca cu el in schimbul vietii lui Cemil.

Iffet refuza si Ali Ihsan pleca lasandu-i din nou singuri in camera pe cei doi indragostiti.

Ihsan o contacteaza telefonic pe Nil, fata sa, marturisindu-i ca este singura persoana care mai conteaza cu adevarat in viata sa.

Iffet reuseste sa puna mana pe un ciob cu care l-a injunghiat pe Ali. In tmpul confruntarii ii cade telefonul lui Ihsan, ramanand pe podea chiar si dupa ce acesta paraseste camera.

In preajma vilei parasite apar doi vanatori care planuiau sa inopteze acolo insa Ali ii goneste spunadu-le ca el este proprietar acolo.

Lucrurile se precipita. Nil, fiica lui Ali, se intreapta spre vila, la fel si Arif si sora lui Ali, cei doi afland intre timp locul in care erau retinuti Iffet si Cemil.

Ihsan revine in camera pentru a-si lua telefonul, la scurt timp fiind instiintat ca iahtul cu care urma sa paraseasca tara este pregatit.

Nil este prima care ajunge la conac in timp ce tatal sau disparuse. Ii elibereaza pe ostateci cu scopul de a-i duce la cel mai apropiat spital.

Ali Ihsan revine la conac si ii ameninta cu pistolul pe Iffet si pe iubitul ei insa, in invalmasala creata, o impusca, din greseala pe fata sa.

Ni este gasita de Arif si Dilek, ambulanta chemata de urgenta constatand ca fata mai avea un puls destul de slab.

Iffet si Cemil incearca sa se indeparteze de conac insa, barbatul este calcat de o masina de o masina de culoare alba condusa de Ihsan.

Urmeaza alte clipe de tensiune maxima. Ihsan o acuza pe Iffet de presupusa moarte a fiicei sale. Vrea sa-i dea acesteia o ultma lectie. Ii pune pistolul in mana, il indreapta catre propriul corp si apasa pe tragaci. 

Iffet vede cum fostul sau sot cade insangerat la pamant chiar in momentul in care isi face aparitia si politia.

Sursa foto: pulbere-de-stele.ro