Iggy Azalea îşi promovează goală-puşcă noul album! Foto în articol

Iggy Azalea n-a fost niciodată vreo pudică. Rapperiţa de 28 de ani şi-a obişnuit fanii cu apariţii la limita vulgarităţii fie că e vorba de videoclipuri, concerte sau evenimente. Artista şi-a lansat un nou album, intitulat “Surviving the summer”, şi-l promovează cum ştie ea mai bine. Adică, goală!

Iggy Azalea a realizat o sedinţă foto incendiară pentru a face reclamă la ultimul ei produs muzical. Artista s-a lăsat fotografiată goală-puşcă şi şi-a acoperit “comoara” cu o geantă Prada, de culoare verde-neon.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU A RĂMAS FĂRĂ EMISIUNE. SALARIUL URIAȘ PE CARE ÎL ÎNCASA DE LA “TE VREAU LÂNGĂ MINE”

Cântăreaţa e super sexy şi i-a cucerit pe fani cu formele ei voluptuoase. Iggy a postat trei imagini pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 12 milioane de fani. “Eşti minunată! Mulţumim pentru album”, “Vrei să te măriţi cu mine?”, “Wow, cât de sexy eşti!” sau “Ce corp ai!” sunt doar câteva dintre miile de comentarii lăsate de internauţi.

Amethyst Amelia Kelly, cunoscută sub numele de scenă Iggy Azalea, i-a cucerit pe fani nu doar cu abilităţile ei vocale şi mişcările sexy, ci şi cu formele voluptoase. Rapperiţa n-a recunoscut niciodată că şi-ar fi pus implanturi de silicon în fese şi jură că fundul ei e sută la sută natural.

Sursa foto: instagram