Îl mai ții minte pe puștiul haios din “Dennis, pericol public”? Acum este bărbat în toată firea! Foto în articol

Mason Gamble și-a început cariera la Hollywood la șase ani, când regizorul Harold Ramis i-a oferit un rol în “Ziua cârtiței”. În același an, a primit rolul principal în filmul care l-a făcut celebru: “Dennis, pericol public”.

Mason Gamble a participat la preselecții alături de alți 20.000 de puști blonzi. Carisma și talentul nativ i-a convins însă pe cei de la Warner Bros. că e alegerea potrivită.

Pentru Mason, rolul a însemnat nu doar oportunitatea unică de a lucra cu actorul Walter Matthau, ci și lansarea în lumea showbizului american. Timp de câțiva ani, regizorii, scenariștii și producătorii i-au oferit contracte puștiului, niciunul neajungând însă la fel de faimos că “Dennis the Menace”.

Citește și: RIHANNA ESTE CLEPTOMANĂ? OBICEIUL NEOBIȘNUIT AL SUPERSTARULUI INTERNAȚIONAL

A jucat în “Spy Hard”, “Bad Moon”, “Gattaca”, “Rushmore”, “Arlington Road”, “Anya’s Bell”, “A Gentleman’s Game”, “The Trouble with Dee Dee” și în seriale că “ER”, “Early Edition”, “Kate Brasher” și “CSI: Miami”.

În 2010, a apărut într-o ecranizare a cărții “Golf în the Kingdom”, iar acela a fost ultimul său rol: “Vreau să-mi văd de școală, să termin facultatea”, spunea Mason Gamble atunci. Anul trecut, a scris pe Twitter că a fost implicat în proiectul “Boss Baby” ca asistent de regie, unde s-a ocupat de castingul vocilor animației.

Sursă foto: zimbio