ILEANA CIUCULETE A MURIT! CANTAREATA de MUZICA POPULARA AVEA 59 DE ANI

Cantareata de muzica populara ILEANA CIUCULETE a murit, marti, au precizat pentru Agerpres surse apropiate familiei acesteia.  ILEANA CIUCULETE avea 59 de ani. ILEANA CIUCULETE a decedat la spital, au precizat sursele citate. 

ILEANA CIUCULETE s-a nascut la 20 septembrie 1957 in comuna Vela, judetul Dolj. ILEANA CIUCULETE a cantat de la 14 ani la orchestra de muzica populara ”Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei postate pe pagina de Facebook oficiala a artistei. ILEANA CIUCULETE a fost absolventa a Liceului de Matematica-Fizica ”Traian” din Drobeta Turnu Severin. 

ILEANA CIUCULETE a fost prim-solista la ansamblurile ”Danubius” din Drobeta Turnu Severin, ”Nicolae Balcescu” din Craiova si ”Calusul” din Scornicesti, dar a si colaborat cu alte ansambluri artistice din tara in turnee si spectacole.  Activitatea sa discografica insumeaza 30 de albume si peste 400 de melodii proprii. De-a lungul carierei artistice, ILEANA CIUCULETE a fost premiata in tara cu trei discuri de aur si cu un disc de platina, iar in Serbia cu un disc de aur.

Sursa foto: realitatea