ILFOV: AUTOCISTERNA incarcata cu GPL, LOVITA de un TREN plin cu pasageri

O AUTOCISTERNA incarcata cu GPL a fost lovita, miercuri dimineata, de un TREN PERSONAL, existand risc de explozie. ACCIDENTUL s-a produs pe Soseaua de Centura a Capitalei, intre localitatile Caciulati si Balotesti, la o trecere la nivel cu calea ferata, informeaza postul Realitatea Tv.

Adrian Creanga, reprezentant Infotrafic, a declarat, la Realitatea Tv, ca din primele informatii soferul autocisternei nu a oprit la calea ferata. La fata locului au ajuns de urgenta echipajele ISU, zona fiind securizata. In TRENUL PERSONAL se aflau aproximativ 100 de persoane, toti oamenii fiind evacuati.

Purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Oana Branzan, a declarat, la postul de televiziune citat, ca in urma coliziunii a fost ranit conductorul trenului si va avea nevoie de ingrijire medicala. Totodata, locomotiva a fost avariata serios, circulatia feroviara fiind intrerupta.

CITESTE SI: INCENDIU LA FACULTATEA DE MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI

“In urma impactului mecanicul trenului a fost ranit, fiind necesara interventia reprezentantilor SMURD, iar locomotiva avariata. Cei aproximativ 100 de pasageri nu au fost in pericol, 8 dintre acestia fiind deja transportati cu un microbuz catre aeroport, iar restul preluati cu mijloace auto catre Bucuresti. Trenul de calatori isi va relua circulatia cu o alta locomotiva, dupa eliberarea gabaritului si verificarea liniei de catre reprezentantii companiei”, se arata in comunicarea CFR. Si circulatia rutiera a fost oprita la kilometrul 25 in dreptul localitatii Tunari din cauza accidentului.

Sursa foto: realitatea