ILFOV: Un barbat fara PERMIS, oprit in trafic cu FOCURI de ARMA

Un barbat care conducea fara permis de conducere a fost oprit cu focuri de arma in cadrul unei actiuni cu forte sporite desfasurata in ultimele doua zile in Ilfov, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Ilfov intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

“La data de 29 octombrie, politisti din cadrul Politiei orasului Bragadiru au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism, care se deplasa pe Drumul National 6. Avand in vedere ca soferul acestuia nu a dat curs semnalului politistilor, acestia au pornit in urmarirea sa. Pe strada Cristalului, din Bragadiru, conducatorul auto a parasit autoturismul in fuga, moment in care unul dintre politisti a folosit armamentul din dotare, executand patru focuri de arma in plan veritical, cel in cauza fiind oprit si condus la sediul Politiei Bragadiru”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Ilfov. 

Potrivit sursei citate, in urma verificarilor, politistii au constatat ca barbatul, in varsta de 35 de ani, nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a detine permis de conducere. 

In urma folosirii armamentului nu a fost ranita nicio persoana si nici nu s-au produs pagube materiale, precizeaza sursa citata.

Sursa foto: jurnalul