Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare! Reacția acestuia

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a fost condamnat, miercuri, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Năstase a primit această pedeapsă din partea Judecătoriei Sectorului 1, după ce a fost prins conducând băut la volan și s-a sustras de la prelevarea probelor biologice.

Update:  Ilie Năstase a avut o primă reacție, miercuri, după ce a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

„Deocamdată lăsăm aşa, nu ştiu dacă vom face apel, dar asta am cerut noi şi e ok! La vărsta asta oricum nu prea mai conduceam eu, îl am pe nepotul meu şi pe Ioana care conduce aşa că nu, nu mă deranjează. Nu am mai avut probleme cu legea. În 72 de ani, asta e prima dată când am probleme cu legea aşa că, nu cred că mai apuc a doua oară să am probleme cu legea. Nu, nu, se omoară, aţi văzut, trec pe zebră, trag pe alea, nu mă interesează pe mine ce decizii iau alţii. Eu am greşit, am recunsocurt, eu până la 34 de ani n-am băut o gură de alcool, cred că domnul judecător a înţeles foarte bine problema pe care am avut-o”, a spus Ilie Năstase.

Știre inițială

Decizia nu este definitivă, iar perioada de încercare este de 2 ani. Problemele lui Ilie Năstase au început pe 25 mai 2018, când fostul lider mondial a fost oprit de o mașină de poliție, într-un moment în care conducea în stare de ebrietate.

Citește și: CATRINEL MENGHIA A DEVENIT MAMĂ PENTRU PRIMA OARĂ! FOTO ÎN ARTICOL

Ilie Năstase s-a luat la ceartă cu un agent al poliției și a fost dus la secție încătușat. El a devenit agresiv cu polițiștii și a refuzat testul cu etilotestul. Astfel, Năstase a acceptat să i se recolteze probele biologice abia la sediul INML. După ce a fost liberat, Năstase a fost prins a doua zi conducând un moped deși avea permisul suspendat.

Sursa foto: adevărul