Ilie Nastase a implinit 67 ani! Vezi de la cine vrea cadoul perfect

Ilie Nastase isi doreste un cadou scump din partea prietenului Ion Tiriac: o masina de epoca din colectia magnatului roman.

Anii au trecut rapid si peste Nasty, dar umorul sau unic a ramas intact. Intrebat ce cadou a primit din partea bunului sau prieten, Ion Tiriac, Ilie Nastase a raspuns in stilul sau caracteristic: “Pana acum nu am primit nici un cadou din partea lui. Dar as fi tare bucuros daca mi-ar face cadou o masina din colectia lui de epoca. Si asa are destule! Daca e fabricata in 1946, anul nasterii mele, cu atat mai bine!”, a declarat Ilie pentru WOWbiz.ro.

De-a lungul timpului cei doi si-au facut reciproc fel si fel de cadouri, care mai de care mai haioase si interesante. Daca Ion Tiriac i-a oferit lui Nasty un scuter, cu care acesta s-a plimbat de nenumarate ori pe strazile din Paris sau Bucuresti, Nasty i-a facut cadou milionarului o poza inramata, in care Nastase apare cu pantalonii dati jos aratandu-si posteriorul.

Ce doi fosti mari tenismeni continua si azi sa se tachineze reciproc ori de cate ori se intalnesc. “Tiriac se crede mult mai tanar decat mine. Spune ca daca la varsta lui ar arata ca mine s-ar omori”, a mai spus amuzat Ilie Nastase.

Surse foto: libertatea.ro, realitatea.net