ILIE NASTASE, candidat din partea PC la ALEGERILE PARLAMENTARE partiale din 25 mai

ILIE NASTASE va CANDIDA din partea Partidului Conservator (PC) la ALEGERILE PARLAMENTARE partiale din 25 mai, intr-un colegiu senatorial din sectorul 4 al Capitalei, pe locul lasat liber de fondatorul PC, DAN VOICULESCU.

ILIE NASTASE a fost prezentat, miercuri, drept CANDIDAT al Partidului Conservator (PC), de catre presedintele partidului, DANIEL CONSTANTIN, conferinta de presa la care a participat si primarul sectorului 4, CRISTIAN POPESCU.

Citeste si: DAN VOICULESCU a solicitat ANULAREA PRIVATIZARII ICA si vrea sa-si recupereze banii investiti

“Au fost primii care m-au contactat si au dorit sa intru in partid. Am o experienta, am avut in ’96, cand am candidat la Primaria Capitalei”, a spus ILIE NASTASE.

NASTASE a explicat ca daca va ajunge senator in Parlamentul Romaniei ar dori sa se implice in legea sponsorizarii. “Vreau sa ma implic in legea sponsorizarii, care exista in orice tara serioasa, altfel sportul romanesc va muri”.

Citeste si: Basescu a trasat portretul robot al viitorului presedinte al Romaniei 

Campania pentru ALEGERILE PARLAMENTARE partiale va fi de doar doua saptamani, urmand sa inceapa pe 10 mai, iar ALEGERILE vor fi organizate odata cu cele EUROPARLAMENTARE, pe 25 mai.

Pe 28 ianuarie 2013, DAN VOICULESCU si-a dat demisia din functia de senator, anuntand ca renunta la imunitatea parlamentara, pentru a putea fi judecat in procesul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Sursa foto: adevarul.ro