ILIE NASTASE dupa meciul in care STEAUA a evoluat fara EMBLEMA: Este o rusine ce se intampla

ILIE NASTASE a declarat, duminica, dupa meciul castigat de STEAUA BUCURESTI in fata echipei CSMS IASI, scor 1-0, partida in care gazdele au evoluat fara INSEMNELE clubului bucurestean, ca “este o RUSINE” ceea ce se intampla in Romania.

“Mi-au placut «gazdele». O RUSINE ceea ce se intampla in Romania si in politica si in sport. Nu vrem deloc sa devenim o tara normala, asezata. In curand cred ca o sa-mi iau zborul de aici. Nu e normal ce se intampla, avem opt jucatori la nationala, e rusinos ca s-a ajuns in situatia asta. Armata nu va avea niciodata bani”, a spus ILIE NASTASE.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA, fara NUME si EMBLEMA pe tabela de marcaj la meciul cu CSMS IASI 

Formatia STEAUA BUCURESTIa invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS IASI, intr-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, in care golul victoriei a fost marcat in minutul 90+4. Golul a fost marcat de Szukala, cu o lovitura cu capul, faza la care Grahovac l-a faultat pe stelist. Portarul oaspetilor a fost eliminat dupa intrarea la Szukala. In minutul 90+7, a fost eliminat si Prepelita, de la STEAUA BUCURESTI, dupa primirea celui de-al doilea cartonas galben.

STEAUA BUCURESTI a jucat fara insemnele clubului pe tricouri, numele si EMBLEMA lipsind si de pe tabela de marcaj.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA a invis CSMS IASI cu scorul de 1-0

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca STEAUA BUCURESTI inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca STEAUA BUCURESTI inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Sursa foto: adevarul.ro