ILIE NASTASE o critica pe SIMONA HALEP

ILIE NASTASE o critica pe SIMONA HALEP, spunand ca a gresit mult si ca a avut noroc in meciul cu Stephens.

ILIE NASTASE, cel mai bun jucator de tenis al Romaniei, a reactionat destul de dur dupa ce SIMONA HALEP s-a calificat in SFERTURILE DE FINALA ale turneului de la ROLAND GARROS.

“Nasty” a criticat jocul Simonei si i-a transmis acesteia ca trebuie sa evolueze mult mai bine daca vrea sa obtina victoria la Paris. “Trebuie s-o lasam pe Simona, sa vedem ce va face in urmatorul meci. A gresit mult la serviciu, dar a avut noroc ca nici Stephens nu a fost in forma. Ea trebuie sa joace mult, mult mai bine ca sa castige turneul. Trebuie sa isi imbunatateasca jocul daca vrea sa castige. Ea trebuie sa profite acum, ca a mai avut sanse de genul asta si la Australian Open si la US Open anul trecut. Nu cred ca se uita la locul 3 in clasamentul WTA, cred ca mai important e sa castige un turneu de Grand Slam”, a spus Nastase la DigiSport, conform ziare.com.

 Citeste si: ROLAND GARROS 2014: SIMONA HALEP, in SFERTURILE DE FINALA! 

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe americana Sloane Stephens in doua seturi.

 Citeste si: ROLAND GARROS 2014: FLORIN MERGEA s-a calificat in SEMIFINALE 

Jucatoarea noastra s-a impus destul de lejer, cu scorul de 6-4, 6-3. Halep va juca in sferturi in cursul zilei de marti, meciul urmand a fo transmis in direct pe site-ul Ziare.com.