Ilie Nastase si Dumitru Dragomir, protagonistii unui scandal de proportii

Ilie Nastase si Dumitru Dragomir  si-au aruncat, astazi, cuvinte dure. Scandalul a izbucnit dupa ce “Nasty” a facut aprecieri negative la adresa fostului sef de la Liga.

“Schimbarea trebuia facuta la nivelul LPF. Cineva trebuia sa aiba curajul sa spuna ‘mi-au ajuns 17 ani, imi dau demisia’, dar la noi nu se obisnuieste, cred ca e o boala a romanilor. Eu dupa 12 ani mi-am dat demisia pentru ca a venit cineva si a zis ca poate sa faca mai mult bine decat mine. Dar sa stai 17 ani si sa nu vrei sa pleci de acolo, sa nu lasi un tanar sa faca treaba…”, a spus Ilie Nastase la Dolce Sport.

“Acum se ia de Gica Popescu, treburile acestea sunt nelalocul lor. Oamenii acestia cunosc fenomenul, si Gica Popescu, echipa lui Hagi. Ce se vrea, sa punem o nonvaloare? Am avut o nonvaloare timp de 17 ani la Liga. Vrem sa fim reprezentati frumos, sa ne primeasca domnul Blatter. Pe Dragomir nu l-a invitat niciodata Blatter sa discute cu el. El a fost politician, nici nu avea voie sa fie presedintele Ligii. In orice tara civilizata el nu ar fi avut voie. Nu a dus fotbalul bine, dar nu stiu daca l-a dus numai el”, a continuat fostul mare jucator de tenis.

Dumitru Dragomir n-a stat prea mult pe ganduri si a lansat contraatacul.

“Eu nu am cerut hoteluri ca sa joc la echipa nationala, eu nu am luat baza Vointa, nu am inseluat statul si acea baza sta de ani de zile in paragina, iar el este proprietarul terenului care face in jur de un miliard de dolari. Este bine sa dea din gura fara sa faca nimic. In anii in care a stat la Federatia de Tenis a fost un fiasco, toata lumea a spus”, a tunat Dragomir.

“Corleone” este convins ca  Ilie Nastase ar fi fost pus de Mircea Sandu si Gica Popescu sa-l atace.

“Este o portavoce proasta a celor care vor sa imi inchida mie gura. O sa venim cu documente si cu declaratii in curand despre baza Vointa. Nastase m-a atacat de doua ori si am tacut. Daca ma apuc sa vorbesc, nu ii va cadea bine. Eu l-am mai luat la misto, ca mintea nu il duce mult pe Ilie si poate s-a suparat. Este prieten cu Mircea Sandu, cu Popescu, sunt in gasca, eu nu am fost niciodata in gasca. Eu am lasat lucruri bune in urma mea, el nu a lasat nimic. Trebuia sa faca si el macar un teren de tenis”, a mai spus Dragomir.

Sursa foto: prosport.ro