ILIE SARBU, acuze grave la adresa ALIANTEI CRESTIN LIBERALE

Liderul grupului senatorial al PSD, ILIE SARBU, a declarat luni la RFI ca directia de mers a formatiunii rezultate din FUZIUNEA PNL si PDL este spre TRAIAN BASESCU iar liberalii sunt “usor naivi”, nu vor rezista si nu vor fi vioara intai in aceasta noua formatiune, noteaza Agerpres. 

“Credem ca directia de mers e totusi spre TRAIAN BASESCU. M-am uitat si eu in prezidiu, i-am vazut pe toti acolo, toti oamenii de baza ai domnului BASESCU, i-am vazut pe cei care au rupt o parte din PNL inainte, am vazut naivitatea PNL-ului, care crede ca va ramane Partidul National Liberal (PNL), sigur, cu numele asa va fi, dar ii cunoastem pe cei de la PDL, cum ii cunoastem si pe cei de la PNL, dar n-as avea aceeasi parere si despre unii si despre altii. Aici a fost o criza a domnului CRIN ANTONESCU, o ambitie. Dincolo am avut de-a face cu politicieni cu experienta si cu o forta pe care o cunoastem cu totii. Nu-i vad pe cei de la PNL, care sunt usor naivi, ca vor rezista si ei vor fi vioara intai”, a spus ILIE SARBU la radio RFI. 

CITESTE SI: FUZIUNE PNL-PDL: REACTIA lui CALIN POPESCU TARICEANU dupa aparitia noii formatiuni politice

Intrebat daca se teme de viitorul candidat al dreptei la prezidentiale, senatorul PSD a raspuns ca nu are motiv.  “Lucrurile sunt cam clare, din ce se vede. Mai mult, nu reusesc ei sa se armonizeze. Vedeti, nici RAZVAN UNGUREANU nu-i impacat cu soarta lui, CATALIN PREDOIU nu mai vorbesc, e in batalie cu IOHANNIS. IOHANNIS cu tacerea si subtilitatea lui a reusit sa-l scoata din joc pe CRIN ANTONESCU. Pana la urma, cred ca-i va scoate din joc si pe ceilalti doi”, a apreciat senatorul. 

CITESTE SI: SORIN ROSCA STANESCU, PNL: AU APARUT BOCITOARELE

ILIE SARBU a adaugat ca pentru a opri o crestere in sondaje a viitorului candidat al dreptei, PSD trebuie sa aiba grija ca Guvernul sa-si faca datoria, sa faca ceea ce a promis.  “Sigur, impreuna cu liberalii a promis (n.r. – PSD), avem acelasi program de guvernare. Sa nu faca greseli care sa ne coste, sa ramanem consecventi cu ceea ce am facut pana acum. Si, sigur, sa ramanem loiali structurilor din care facem parte, ca sunt europene, ca-s transatlantice, sa inlaturam toate aceste acuze nedrepte care ni se aduc”, a afirmat liderul social-democrat.

Sursa foto: jurnalul.ro