ILIE SARBU: Cred ca VICTOR PONTA va reveni saptamana acesta acasa

ILIE SARBU, BPN AL PSD, VCTOR PONTA, SITUATIE PREMIER, REVENIRE

Senatorul PSD ILIE SARBU a declarat luni ca premierul VICTOR PONTA va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

“Se simte bine si eu cred ca saptamana aceasta ajunge acasa. Nu decide nici el (n.r. daca revine zilele urmatoare), nici noi, pana nu ne spune profesorul care l-a operat ziua in care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (…) Va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are”, a spus ILIE SARBU, dupa sedinta Biroului Permanent National (BPN) al PSD.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB il asteapta pe PONTA sa revina si lanseaza un AVERTISMENT DUR la adresa PNL 

ILIE SARBU a sustinut ca nu este necesara prezenta premierului VICTOR PONTA in tara in contextul crizei din Grecia.

“Ce sa faca premierul acum? Exista stabilitate. BNR si-a spus punctul de vedere, avem premier, avem tot ce ne trebuie. Sa ne bucuram pentru ca noi nu suntem, Doamne fereste, in situatia Greciei. Suntem pe primul loc la cresterea economica, asta este marea noastra bucurie. Poate sa fie afectata intreaga UE”, a aratat ILIE SARBU.

CITESTE SI: BPN al PSD s-a reunit, din nou, in absenta lui PONTA. GABRIEL OPREA este prezent la discutii 

Intrebat daca premierul a avut liniste si odihna in Turcia, ILIE SARBU a raspuns: “A avut, a avut. Fiecare dintre noi ne alegem spitalele la care mergem. (…) Si Basescu, la vremea respectiva, a fost in Austria si altii se mai duc, dar nu stim, credeti ca noi ii stim pe toti cei care pleaca”, a afirmat SARBU, aratand ca nu era intentia premierului sa fie plecat din tara atata timp.

Sursa foto: jurnalul.ro