Ilie Sarbu despre USL: Urmeaza despartirea, nu exista alta solutie

ILIE SARBU, BPN AL PSD, VCTOR PONTA, SITUATIE PREMIER, REVENIRE

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a declarat ca, in opinia sa, nu exista o solutie de compromis in Uniunea Social Democrata (USL) urmatorul pas logic fiind despartirea.

“Urmeaza despartirea in USL. Nu exista solutie de compromis. Daca nu intelegem deloc, nu se poate continua asa. E un lucru simplu. Am discutat si cu domnul Crin Antonescu si cu ceilalti colegi din PNL, care nu sunt fericiti ca se intampla lucrurile astea. Nu sunt fericiti ca ei ar trebui sa gaseasca. Ori compromis si sa mergem mai departe asa, ori transam lucrurile barbateste si fiecare merge pe drumul lui. Nu exista decat doua variante pornind de la ideea pe care cu totii am agreat-o ca nu ne facem bine. Si sigur opozitia se bucura, Traian Basescu se bucura, dar le dam ocazii sa se bucure”, a declarat Ilie Sarbu pentru un post de televiziune.

“De cand au inceput declaratiile belicoase intre noi, intotdeauna noi (n.n. PSD) am fost intotdeauna cei care am raspuns, cateodată mai direct, cateodată mai diplomatic. Dar tot timpul am raspuns, nu am venit noi sa facem o declaratie”, a concluzionat Ilie Sârbu, la postul B1 tv.

 Sursa foto: realitatea.net