Ilie Sarbu il ataca pe Crin Antonescu. Vezi reactia presedintelui PNL – VIDEO

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a lansat un atac la adresa presedintelui PNL, Crin Antonescu, deranjat de faptul ca liderul liberalilor respinge refacerea Uniunii Social Liberale (USL). Mai jos va prezentam si reactia lui Crin Antonescu la acuzatiile lansate de senatorul PSD.

Socrul lui Victor Ponta a declarat, luni, ca pentru presedintele PNL, Crin Antonescu, principalul obiectiv politic a devenit “blocarea oricaror sanse de refacere a USL”.

“Ceea ce spune presedintele PNL denota ipocrizie si (…) dorinta de a sparge frontul anti-Basescu. Am inteles de la domnia-sa ca principalul sau obiectiv politic a devenit blocarea oricaror sanse de refacere a USL. A afirmat acest lucru raspicat. (…) Cei din PNL care vin langa PSD o fac in ideea continuarii proiectului USL. Nu am vazut acelasi deranj la domnul Antonescu atunci cand, zilele trecute, Elena Udrea anunta cu surle si trambite cooptarea unui parlamentar liberal in randurile PMP. Aceasta spune multe”, a spus liderul social-democrat.

Reactia presedintelui PNL, Crin Antonescu

Aflat la sediul Biroului Electoral Central (BEC), unde a depus listele PNL cu candidatii la alegerile europarlamentare, Crin Antonescu nu a dorit sa comenteze declaratiile lui Ilie Sarbu.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza acuzatiile lansate de social-democrat, Antonescu a replicat: “As vrea ca macar in astfel de momente sa vorbim despre Europa, despre ce vrem sa facem acolo, nu despre ce a declarat domnul Ilie Sarbu. Sa fie sanatos”.

Citeste si: PNL a depus listele cu candidatii pentru europarlamentare. Afla aici detalii