Ilie Sarbu: PNL nu-si permite sa nu accepte o comisie care sa analizeze situatia lui Traian Basescu

Ilie Sarbu: Ar fi o gluma din partea PNL sa mai incerce schimbarea majoritatii

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, este de parere ca PNL nu-si permite sa se opuna unei comisii de ancheta in cazul Calarasi si a avansat doua ipoteze cu privire la tensiunile aparute in ultimele 24 de ore in USL.

“Acum sunt doua variante – domnul Crin Antonescu s-a suparat ca s-a iesit inainte de a discuta cu dansul sau colegii nu l-au informat sa spuna ‘noi am discutat’. Victor Ponta spune ca a discutat la telefon, inteleg ca si telefonul acum s-a dat, nu s-a dat. Colegii mei – eu am plecat mai repede, dar am vorbit cu ceilalti – spun ca s-a discutat la telefon.

Sau e cealalta varianta – ca a fost supararea pe ideea constituirii unei comisii nefiind de acord cu ea din start, ceea ce este de neinteles. Nu cred ca PNL isi permite lucrul asta – sa nu accepte macar despre o comisie care sa analizeze situatia lui Traian Basescu ca, pana la urma, lucrurile acolo duc. Cineva trebuie sa ne raspunda la niste intrebari”, a declarat Ilie Sarbu la B1 TV.

Ilie Sarbu crede ca o alta varianta ar fi aceea ca Antonescu nu a fost “suficient de informat de cei care au fost prezenti la discutiile pe tema constituirii comisiei de ancheta”, referindu-se la vicepremierul Daniel Chitoiu sau ministrul de Interne, Radu Stroe.

“Astazi ne-am lamurit ca eu am vorbit despre comisia mare, domnul presedinte Antonescu a inteles ca era vorba cu cea de la Senat, cu care e de acord si de altfel PNL a si votat pentru. Deci asta e pe forma, ca sa spun asa”, a mai spus liderul PSD.

Foto: Realitatea TV