ILIE SARBU: PSD nu are emotii pentru turul II, dreapta nu mai sperie pe nimeni

Ilie Sarbu: Ar fi o gluma din partea PNL sa mai incerce schimbarea majoritatii

ILIE SARBU, liderul senatorilor social-democrati, a declarat miercuri, in cadrul unui interviu acordat postului de radio RFI, ca Partidul Social Democrat (PSD) nu are emotii cand vine vorba de turul II al alegerilor prezidentiale.

PSD nu se teme de o mobilizare a dreptei in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Ilie Sarbu afirma ca “dreapta nu sperie pe nimeni”, asa cum arata in clipa de fata. Sarbu nu exclude noi aliante ale PSD cu partide mai mici sau ONG-uri.

CITESTE SI: DAN DIACONESCU: Sunt un fel de ION RATIU. Daca Ponta ajunge presedinte il pune pe Basescu premier 

Ilie Sarbu e optimist in privinta celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din noiembrie: “N-avem emotii, pentru ca am vazut cum arata dreapta (…). Noi avem sarcina, noi, ca activ al partidului, noi, ca alianta, sa facem ceea ce trebuie sa facem in asa fel incat candidatul nostru in turul doi sa nu aiba probleme. Sa facem si anumite aliante, daca mai e cazul, cu anumite partide mai mici, ONG-uri, o sa vedem”.

CITESTE SI: Firea: Principalele bunuri din declaratiile de avere ale lui Ponta si Dacianei Sarbu, dobandite inainte de casatorie 

Sursa foto: realitatea.net