Ilie Sarbu: USL nu se rupe, luni vom clarifica lucrurile. Eu in niciun caz nu ma aflu la Predeal!

Ilie Sarbu: Ar fi o gluma din partea PNL sa mai incerce schimbarea majoritatii

Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, l-a contrazis sambata seara, pe Corneliu Vadim Tudor, care il acuzase la un post de televiziune ca s-ar afla la Predeal pentru a negocia cu Traian Basescu si a adaugat ca Uniunea Social Liberala nu se va rupe, luni urmand a fi clarificate lucrurile in cadrul unei sedinte.

“Eu am fost in Bucuresti, m-am intalnit cu un deputat cu domnul Popa, apoi am plecat. Scenariul asta… d-nul Vadim a mai facut o acuzatie si in urma cu un an si jumatate, cand eram in masina cu alti colegi si el spunea ca ma duc si ma intalnesc cu domnul Bassescu. Nici vorba, ma puteti repera de pe telefonul mobil. Nu poti sa arunci afirmatii care nu au niciun fel de baza. Eu in niciun caz nu ma aflu la Predeal”, a declarat Ilie Sarbu.

Intrebat care este explicatia declaratiei sale facuta in urma cu cateva zile, potrivit careia USL se va rupe, Ilie Sarbu a afirmat: “Eu am spus atunci de despartire daca lucrurile nu intra intr-un fagas normal. Nu inseamna ca alianta se rupe. E mult mai mult decat inseamna declaratia mea sau a dlui Antonescu. Luni vom avea o sedinta si vom clarifica lucrurile”.

Vezi aici declaratia lui Vadim Tudor

Foto: Romania Libera