“VICTOR PONTA ARE DEMISIA SCRISA. Se va intoarce, va merge la DNA. I-a transmis lui Iohannis.” Cine face socantele declaratii

Liderul senatorilor PSD, ILIE SARBU, a facut dezvaluiri dupa ce a fost la Istanbul sa il viziteze pe ginerele sau, VICTOR PONTA. El le-a spus apropiatilor ca premierul se va intoarce in curand acasa, dar ca este foarte greu de gasit o solutie de compromis pentru iesirea din criza, relateaza comisarul.ro.

,,Nici Victor nu poate sa cedeze ca un AMARAT DE INFRACTOR! Ce cred ei? El mi-a aratat ceva, CRED CA SI-A SCRIS DEMISIA. Mi-a spus ca i-a transmis un semnal si lui Iohannis. Lucrurile nu sunt simple, va spun. Eu i-am mai spus niste lucruri. Vom vedea. Pana la urma, decizia este la el. Dar, va spun, este foarte frustrat. Va veni, va merge la DNA, vom vedea”, a povestit Ilie Sarbu, potrivit sursei citate.

Victor Ponta se afla la Istanbul de 18 zile, unde a fost operat la genunchi si acum e in perioada de recuperare. Intre timp, premier interimar a devenit liderul UNPR, Gabriel Oprea.