ILIE VONICA, milionarul retetelor false, a MURIT la spital. SCRISOARE DE ADIO – UPDATE

UPDATE, ORA 22.30: S-a aflat ce continea SCRISOAREA DE ADIO a lui ILIE VONICA! Surse judiciare au declarat, marti, in scrisoarea pe care a lasat-o in locuinta sa din municipiul Sibiu, Ilie Vonica, proprietarul grupului Polisano, care s-a aruncat de la una din teresele casei, a explicat ca arestarea sotiei sale l-a impins la acest gest, anunta Mediafax.

Documentul este adresat sotiei, careia Ilie Vonica i-a scris ca nu poate trai “singur”, stiind ca ea este “acolo”, adica in arest.

Potrivit sursei citate, omul de afaceri i-a cerut iertare sotiei atât pentru gestul pe care l-a facut, cât si pentru ca nu a rezistat problemei pe care o avea familia sa. In scrisoare, Vonica i-a mai spus sotiei ca a iubit-o foarte mult si ca, stiind ca este mult mai puternica decât el, o roaga sa aiba grija de tot, in special de fiica pe care o aveau impreuna.

UPDATE, ORA 20.30: ILIE VONICA S-A SINUCIS, lasand in urma sa o scrisoare de cinci pagini in care isi explica gestul, spun surse judiciare. Familia acestuia nu doreste ca documentul sa fie facut public.

UPDATE ORA 14.35: ILIE VONICA A MURIT IN URMA CU PUTIN TIMP, LA SPITALUL JUDETEAN DIN SIBIU, UNDE A AJUNS IN COMA DUPA CE S-A ARUNCAT DE PE ACOPERISUL LOCUINTEI SALE. IN CIUDA EFORTURILOR FACUTE DE MEDICII SIBIENI, ACOLO UNDE DEALTFEL VONICA LUCRA, NU AU REUSIT SA-I SALVEZE VIATA.

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, a murit dupa ce s-a aruncat de pe terasa casei sale. El a fost resuscitat de medici imediat ce au ajuns la locul incidentului, insa nu a mai putut fi salvat. El era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente.

Omul de afaceri ILIE VONICA, considerat cel mai bogat sibian, a incercat marti dupa-amiaza sa se sinucida. El s-a aruncat in gol de pe terasa locuintei sale, de la o inaltime de aproximativ 6-7 metri, incidentul petrecandu-se in jurul orei 13.00.

ILIE VONICA este in coma si la aceasta ora se afla in sala de operatie. Milionarul a fost ridicat de la locuinta sa de un echipaj SMURD si dus la Spitalul Clinic din Sibiu.

Potrivit medicilor, sansele sale de supravietuire sunt mici, deoarece impactul cu solul a fost foarte dur. ILIE VONICA se afla in coma la Spitalul Clinic.

Reamintim ca ieri a fost prelungit mandatul de retinere pentru sotia lui VONICA cu inca 30 de zile, ea fiind cercetata in dosarul retetelor false.

La fata locului se afla mai multe echipaje de politie, care fac cercetari si iau masuratori.

Foto: Orade Sibiu, Pagina Medicala