ILIESCU va participa la Congresul PSD. Fostul presedinte il va sustine pe LIVIU DRAGNEA

Presedintele de onoare al PSD ION ILIESCU a anuntat ca il va sprijini pe LIVIU DRAGNEA pentru functia de presedinte al formatiunii. Fostul sef al statului a declarat ca va participa si el la Congresul PSD din 18 octombrie si ca urmareste cu interes ce se intampla in partid pana atunci.

Totodata,  ILIESCU a subliniat ca nu este de acord cu modul in care va fi ales noul presedinte al PSD. In opinia acestuia, este imposibil ca presedintele partidului sa fie votat de toti membrii, informeaaz B1 TV. 

”Eu nu vad cum o sa voteze toti membrii. Practica in toate partidele din lume si in istorie… de aceea se convoaca congresele, pentru ca membrii deleaga, acolo in congres, niste oameni cu mandat si acolo delibereaza si se pronunta. Sistemul asta, Ceausescu incepuse candva sa faca un recensamant national, sa voteze de la oras si sat pentru tovarasul Ceausescu”, a declarat ION ILIESCU. 

CITESTE SI: MIRCEA DUSA: Il sustin pe DRAGNEA la presedintia partidului

Chiar daca nu este de acord cu modul in care va fi votat noul presedinte al PSD, ION ILIESCU il sustine pe actualul lider interimar al social-democratilor, LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: PSD GORJ, filiala lui PONTA, il va sustine pe LIVIU DRAGNEA la SEFIA PSD

In plus, fostul sef al statului a declarat ca va urmari cu interes ce se va intampla in PSD si ca va participa la congres.

Sursa foto: realitatea