Imagini cu BECALI IN INCHISOARE. VIDEO IN PREMIERA DIN PENITENCIAR

becali-inchisoare

Gigi Becali nu o duce prea rau in inchisoare. Cel putin asa arata imaginile difuzate de postul Romania TV, filmate cel mai probabil de un detinut din Penitenciarul Jilava, unde latifundiarul se afla inchis din 20 mai, condamnat pentru fapte de coruptie. 

Tonic si cu chef de vorba, Gigi Becali o face pe seful cu colegii din puscarie, iar unul dintre detinuti ii face masaj la un moment dat. In imagini se poate observa cum Becali sta de vorba, in curtea inchisorii, cu alti detinuti, pastrand acelasi ton si autoritate cu care s-a facut remarcat in libertate.

“Ba, dar daca nu vrea, nu vrea! Pai daca glumesc eu, si tu glumesti? Esti smecher tu. sii ce faci tu, daca te-am luat eu, gata, ti-ai luat lumea in cap? Bai Viorele, asa e. Om la puscarie, suparat, il iei tu la misto. Ah, ca ii zic eu, ii zic eu, lui ii place cand ii zic eu. ii zice Gigi Becali, orice ii zice Gigi Becali, lui ii place. Zi ma mie, ca sa nu mai ai tu sef. Imi zici mie, eu judec. Eu judec, imediat judec. Ai probleme cu astia pe aicea? Daca ai sa imi zici, da? O sa isi pun eu avocat. Da? Asta e, ce sa isi fac, daca nu ai fost cuminte. Cand graţiezi, se gratiaza si faptele si ce ai zis tu, toate”, spune Becali in timp ce este filmat.

“Nu este o incalcare a regulamentului sa i se faca masaj. Poate are o durere, nu e nimic anormal. E absolut firesc sa te ajuti”, a spus avocata lui Gigi Becali, Paula Iacob.

“Eu il vad in genunchi si cu mainile la spate. E mana de serviciu secret, care a vrut sa-l compromita. Cine a permis filmarea aia acolo. De ce nu-i anchetat ministrul Justitiei? Unde in lume se mai filmeaza asa, la modul cel mai odios? Oamenii sunt in alte ipostaze dect in libertate. Lui Gigi Becali nu i s-a dat voie la ziua sa de nastere, la ziua fiicei sale sau la inmormantarea matusii sale, dar este filma. Rusine serviciilor secrete. Nu a filmat niciun detinut, e mana de SRI aici”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

In 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN). Alaturi de acesta au primit pedepse de cate doi ani de inchisoare cu executare fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina. 

SUrsa foto-video: Romania TV