SOCANT! Isi baga mainile in ULEIUL INCINS la 200 de grade si apoi se intampla ASTA! VIDEO SI FOTO

Isi baga mainile in ULEIUL INCINS la 200 de grade Celsius si scoate pestele din oala! Este vorba de un indian in varsta de 65 de ani, care face asta de 25 de ani. In mod miraculos, bucatarul nu pateste nimic!

Atunci cand Prem Singh a fost rugat de tatal sau sa dea o mana de ajutor in bucataria restaurantului familiei din Old Delhi, India, el a luat aceasta rugaminte in serios. Atat de serios, incat acum restaurantul stradal este faimos in tot orasul.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL. TRIMISUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT. VEZI DETALIUL SOCANT!

Motivul? Abilitatea barbatului de a-si introduce mainile in ULEIUL INCINS la 200 de grade Celsius fara sa pateasca nimic. Prem Singh nu foloseste nici un fel de furculita atunci cand scoate pestele din tigaia incinsa. Pur si simplu introduce mainile in ULEIUL FIERBINTE, fara sa ramana cu vreo arsursa sau macar o basica.

“Fac asta de 25 de ani, totul tine de experienta. Mi-am bagat mana in ULEI INCINS la un moment dat. Mai tarziu am facut iar acest lucru. In curand am realizat ca ULEIUL INCINS nu mi-a facut nici un rau”, spune indianul bucatar, citat de Daily Mail.

Datorita talentului sau neobisnuit, restaurantul lui Prem Singh este mai mereu plin, atat cu persoane care vor sa il vada cum isi introduce mainile in ULEIUL INCIS, cat si cu cei care vin sa manance. Bucatarul spune ca vinde peste o suta de kilograme de peste prajit in fiecare zi, multumita cererii foarte mari.

Citeste si: VIDEO. MOMENTUL SOCANT IN CARE UN ORAS ESTE INGHITIT DE TSUNAMI!

Afacerea indianului este una de familie, restaurantul stradal fiind deschis de tatal sau in 1960. Initial au vandut numai peste prajit, insa Singh ofera si alte delicatese locale, cum ar fi pui sau kebab.

Sursa foto si video: news.com.au, thetrentonline.com, youtube.com