Imagini nevazute pana acum de la NUNTA LAUREI COSOI. Ce spune despre a doua petrecere. Galerie foto

Laura Cosoi a surprins pe toata lumea prin decizia ei de a face doua nunti, una la Iasi si una la Targu Mures. Cu toate acestea, frumoasa blonda spune ca emotiile au fost la fel de mari si prima si a doua oara.

Laura Cosoi a avut o nunta cu totul iesita din comun. Ea a mers de doua ori la altar, in doua locatii diferite. Desi multi ar fi crezut ca la o saptamana dupa ce a spus ”Da” prima data, emotiile nu vor mai fi la fel, ea i-a contrazis.

CITESTE SI: Iulia Albu despre nunta Laurei Cosoi: “Si-a dorit o nunta de bun gust, dar a esuat lamentabil”

”Am avut parte de doua weekend-uri pline de emotii. Nu am putut sa-mi imaginez ca o nunta cu doua petereceri poate fi atat de incarcata de trairi intense si energie pozitiva. S-au strans alaturi de noi oamenii cei mai dragi, ne-au acoperit cu zambete, urari venite din suflet si ne-au facut sa ne simtim atat de iubiti. Cat noroc! 🙂 
Aceastea sunt primele imagini de la petrecerea de la Tg. Mures. Am ales sa port rochia mea de mireasa, dar am schimbat voalul. Daca la Iasi mi-am dorit un voal ca al strabunicii mele, de tip marama, aici am ales ceva diferit. Cand eram mica si mergeam in vacanta in Ardeal, la bunici, nuntile de la tara ma fascinau pur si simplu. Mi-au ramas intiparite in suflet atat obiceiurile pur traditionale, cat si aranjamentele din curtile mirilor, cu ale lor flori si panglici. Asa s-a nascut voalul meu. Mi-am dorit un voal care sa fie compus din panglici, care sa-mi joace in bataia vantului, care sa danseze impreuna cu mine si sa-mi aminteasca de momentele cand ma impodobeam, micuta fiind, a doua zi cu ele”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

CITESTE SI: PRIMELE IMAGINI cu rochia Laurei Cosoi – iata ce rochie inedita a ales vedeta

 Sursa libertatea