Imagini VIDEO cu Ionut Anghel si fratele sau, Andrei, cu cateva momente inainte de tragedie

Au aparut imagini video care scot la iveala ultimele momente inainte de tragedia lui Ionut Anghel si a fratelui sau, Andrei, primul ucis de caini maidanezi, al doilea grav ranit. Cel putin asta este varianta oficiala, insa imaginile video publicate de Cancan ii arata pe Ionut si Andrei in Parcul Tei, cu doar cateva momente inainte de tragedie, jucandu-se nesupravegheati.

Cancan a intrat in posesia unor imagini naucitoare, pe care nimeni nu le-a vazut pana acum. Camerele de supraveghere ale parcului Tei au surprins ultimele momente din joaca celor doi baieti, inainte ca ei sa treaca de gardul catre terenul parasit.

Sunt imagini cu un puternic impact emotional. Cu baietii familiei Anghel, Ionut, de 4 ani si Andrei, de 6 ani, intr-un moment de veselie, de joaca, un moment care nu prevestea cu nimic tragedia ce avea sa urmeze. In mod ciudat, in filmarile cu baieteii, bunica lipseste. Una dintre camerele situate in mijlocul parcului Tei, a surprins imagini cei doi, alergand singuri pe o suprafata destul de mare, fara sa fie in vreun fel supravegheati. 

De la ora 9.23, baietii Anghel nu mai apar pe niciuna dintre cele noua camere de supraveghere situate in mijlocul parcului si care “acopera” o buna parte din aleea principala. Nici bunica lor nu e de vazut. Nici chiar dupa ora 10.30, atunci cand se presupune ca batrana le-a sesizat lipsa si a pornit sa-i caute.

Abia la 11 si 20, in mijlocul parcului isi fac aparitia doi paznici, care pana atunci supravegeasera parcul de la posturile lor de observatie. Se aseaza in zona centrala si se uita in toate partile. Este poibil ca barbatii sa fi fost anuntati de batrana ca nu-si gaseste nepotii.

Ora 11.36. Andrei intra in parc tinut de mana de un barbat. Imaginea e surprinsa de camera de supraveghere numarul 1. Copilul merge repede, insotit de un barbat inalt, bine facut, cu parul inchis la culoare. Tanarul poarta bermude, o camasa in carouri alb cu rosu si adidasi si-l tine pe baiat de mana. Intra in parc, barbatul ii vede pe paznici si se indreapta direct spre ei, iar imaginile din interiorul parcului sunt surprinse de camera 4, din acelasi unghi de unde, cu peste doua ore in urma, fusesera filmati ambii baietei.

Barbatul, considerat “martor cheie” in ancheta gesticuleaza aratandu-l pe baietel. Copilul ramane un pas in urma si asteapta, iar paznicii ii arata barbatului prin gesturi zona in care se presupune ca ar fi bunica. Un aspect interesant trebuie aici punctat. In zona unde s-au oprit barbatul si copilul, sta tolanit un caine, cel mai probabil al unui alt barbat care s-a oprit sa stea de vorba cu ceilalti. Baiatul nu pare sa se teama si se aseaza in apropierea patrupedului, asteptand ca adultii sa termine de vorbit.

“Martorul cheie”, cel care l-a adus pe Andrei vorbeste cu paznicii, incercand sa obtina relatii despre locul unde se afla bunica baietelului
Cei trei barbati si Andrei pornesc apoi catre capatul parcului. Catre banca pe care a stat bunica si in momentul in care a ajuns in parc. Vizibilitatea catre zona in care se afla batrana e slaba, dar se poate sesiza ca barbatii o gasesc pe batrana si ii “predau” copilul. Aceeasi camera de supraveghere il filmeaza pe barbatul care l-a adus pe copil plecand, la nici trei minute dupa ce l-a lasat pe Andrei.

El este tanarul despre care bunica a povestit, probabil, ca a certat-o spunand ca a gasit copilul “tocmai la Bamboo” (pe strada Tuzla) si a indemnat-o ca altadata sa aiba grija de el. E destul de evident ca baiatul nu i-a spus salvatorului sau ca mai are un frate care a cazut prada cainilor si care a ramas pe terenul parasit. Din declaratiile batranei rezulta nici macar ea nu a aflat chiar imediat de la Andrei ce s-a intamplat cu Ionut, ci abia dupa ce s-a linistit, baiatul i-a spus ca fratele lui a fost ucis. De caini.

Reporterii de la Cancan ridica mai multe semne de intrebare, printre care una esentiala. Cat timp a trecut, de fapt, din momentul in care copiii au disparut si pana bunica a realizat ca ei nu se mai intorc, alergand, la banca pe care ea statea?