Imaginile care iti arata cele mai urate fete ale societatii in care traiesti

Waldemar von Kazak este un artist grafic din Rusia prin ochii caruia niciodata societatea nu s-a vazut mai disperata, delasatoare sau distrusa de vicii si abuzuri.

Artistul rus Waldemar von Kazak s-a uitat la societatea in care traim si s-a gandit s-o deseneze in cele mai negre tuse la care te-ai putea gandi. Nu este primul care sa publice o astfel de colectie de imagini, dar acestea abordeaza si alte subiecte decat dependenta de tehnologie, sex sau fuga dupa bani. Totusi, aceste ilustratii digitale te pun fata in fata cu tot ceea ce e gresit in functionarea mecanismelor societatii.

CITESTE SI: 15 tatuaje 3D impresionante

Similare creatiilor lui Kazak mai sunt ilustratiile lui Steve Cutts despre care a scris Playtech in urma cu cateva saptamani. Unele dintre imaginile sale sunt incarcate de sexualitate tocmai pentru a reliefa perceptia gresita a relatiei femeie-barbat, pe cand altele ironizeaza aspecte ale vietii cotidiene si cele mai intalnite obiceiuri ale omului modern. Altele sunt, pur si simplu, un mix de SF si pin-up girls.

 

Sursa: adevarul