Imaginile cu agresiunea împotriva Cristinei Joia de la Pro Tv au fost făcute publice! Video

Imaginile cu momentul în care a fost lovită Cristina Joia, designerul emisiunii Visuri la cheie de la Pro Tv, au fost făcute publice. Un minut și 30 de secunde, atât durează scena plină de violență, care a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului din București.

Cristina Joia se afla în zona raionului de fructe și legume, la scurtă vreme după ce i-a atras atenția agresoarei că a parcat neregulamentar şi că a blocat, practic, accesul în parcare. În imaginile camerelor de supraveghere se observă momentul în care agresoarea pătrunde în aceeaşi zonă a magazinului, o atacă pe Cristina Joia și o doboară la pământ cu o singură lovitură.

Ulterior, Cristina Joia a fost transportată aproape leşinată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, ulterior fiind operată de urgență.

Suspecta Ștefania Andrei a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi trimisă în centrul de reţinere al poliţiei. Ea a contestat decizia judecătoriei sectorului 4 și a cerut să fie cercetată pentru loviri și alte violențe în stare de libertate.

Sursa foto: captură video