Imigranti sirieni si afgani, retinuti de Politia de Frontiera romana

Un vas in care se aflau 31 de imigranti, 21 de sirieni si 10 afgani, a fost interceptat, de Politia de Frontiera, la 15 mile marine departare de localitatea 2 Mai din judetul Constanta, informeaza Ziua de Constanta.

La bordul ambarcatiunii din lemn de mici dimensiuni se aflau 31 de imigranti care plecasera din Turcia. Este vorba despre zece barbati, sapte femei si 14 copii, scrie Ziua de Constanta.

Politistii de frontiera au descoperit, marti noapte, in jurul orei 2.00, o ambarcatiune suspecta in Marea Neagra. Imediat, a fost dispusa de urgenta efectuarea unei misiuni catre ambarcatiunea neidentificata.

Cei care se aflau la bordul navei purtau veste de salvare si au cerut ajutorul autoritatilor romane. In 40 de minute, persoanele din ambarcatiune au fost transferate la bordul navei Politiei de Frontiera. Nava a fost escortata in zona bazinului portuar al G.N. Mangalia.

Politistii de frontiera efectueaza in prezent cercetari pentru savarsirea infractiunii de “intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat”.

Sursa foto: rtv.net