IMIGRANTII de origine araba ajung in UE cu ajutorul unor ACTE ROMANESTI FALSE

Procurorii DIICOT au descoperit, la sediul Biroului Judetean pentru Administrarea Bazelor de Date privind Evidenta Populatiei din judetul Dambovita, CARTI de IDENTITATE, CARNETE de CONDUCERE si PASAPOARTE FALSE ce erau destinate IMIGRANTILOR ILEGALI de origine ARABA.

Astfel, cu ajutorul acestor ACTE FALSE ROMANESTI, IMIGRANTII ILEGALI ar fi putut ajunge in tarile din Europa de Vest, informeaza postul Pro Tv. FALSIFICATORII de DOCUMENTE emiteau astfel de ACTE contra cost pentru IMIGRANTII care treceau granita ilegal in tara noastra.

CITESTE SI: CRIZA REFUGIATILOR: VICTOR PONTA S-A INTALNIT CU REPREZENTANTII SOCIETATII CIVILE SI AI AUTORITATILOR LOCALE

Potrivit procurorilor DIICOT, cel putin 40 de PERSOANE de ORIGINE ARABA ar fi intrat deja in posesia acestor DOCUMENTE FALSE, care le permit calatoria libera prin Uniunea Europeana (UE). Suspect in acest caz este un angajat al serviciului respectiv, care a fost sef al Serviciului de Pasapoarte, care avea acasa fotografii ale unor cetateni de origine araba, precum si folii securizate ce sunt folosite la tiparirea cartilor de identitate.

Doar de la inceputul anului au intrat ilegal in Europa 630.000 de IMIGRANTI.

Sursa foto: realitatea