IMNUL Cupei Mondiale din BRAZILIA a fost PREZENTAT OFICIAL. VIDEO

IMNUL Campionatului Mondial de Fotbal, care se va desfasura la vara in BRAZILIA, a fost prezentat OFICIAL. Melodia este interpretata de JENIFER LOPEZ, cantareata braziliana CLAUDIA LEITTE si rapperul PITBULL, fiind intitulata “WE ARE ONE” (Noi suntem unul).

Textul este scris de cei trei solisti mentionati, fiind menit “a inlatura barierele si a arata ca sportul si muzica pot sa ne uneasca”, conform lui Pitbull.

IMNUL Cupei Mondiale din BRAZILIA, competitie ce va avea loc in perioada 12 iunie – 13 iulie, se va numi “WE ARE ONE” si va fi cantat de JENNIFER LOPEZ, PITBULL si CLAUDIA LEITTE, a anuntat FIFA.

Citeste si: Shakira a scos un nou cantec pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Asculta-l aici. VIDEO

“Doar muzica si fotbalul pot sa atraga 80.000 de persoane la stadion, insa la un concert exista un singur artist, in timp ce in fotbal sunt 22”, a declarat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, la Rio de Janeiro.

De la conferinta de presa in care s-a anuntat IMNUL Cupei Mondiale a lipsit JENNIFER LOPEZ, insa PITBULL si cantareata braziliana CLAUDIA LEITTE au fost prezenti. Versurile IMNULUI vor fi in portugheza, spaniola si engleza.

Citeste si: Brazilia nu vrea sa organizeze Campionatul Mondial: Imn anti-Mondial. VIDEO 

“Muzica este prezenta pentru depasirea barierelor si pentru a arata ca suntem uniti prin sport si muzica”, a afirmat PITBULL. “Aceasta muzica este un «golazzo»”, a spus si CLAUDIA LEITTE.

Sursa foto si video: csmonitor.com, youtube.com