IMNUL statiunii MAMAIA 2014, lansat oficial de Radu Mazare – GALERIE FOTO

IMNUL STATIUNII MAMAIA PE 2014 S-A LANSAT OFICIAL, AZI-NOAPTE, IN CLUBUL BELLAGIO. Lansarea piesei “A lu’ Mamaia” a avut parte de un mega-show, la care au participat primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, Delia Matache si Speak, interpretii melodiei si echipa de manechine Fashion TV.

A fost un party de neuitat! IMNUL STATIUNII MAMAIA a fost lansat in jurul orei 02.00, insa videoclipul de promovare al melodiei a aparut pe YouTube inca de ieri. Delia si Speak au spus ca piesa va ajunge, cu siguranta, un hit al verii. Radu Mazare a spus, in discursul sau, ca „MAMAIA nu este a noastra“, ci e „a noastra, a tuturor, a Romaniei“. De aici provine si titlul melodiei.

Versurile melodiei “A lu’ Mamaia” sunt un joc de cuvinte pe numele statiunii. Videoclipul oficial al acestei piese inca nu a fost filmat. Primarul Radu Mazare va aparea in el, costumat in regele roman Cezar, iar Delia va juca rolul Cleopatrei. 

Asculta aici imnul statiunii Mamaia pe 2014

„Dupa ce melodia va fi lansata, vom filma un videoclip, in primul sau al doilea weekend din mai. La un moment, eu o sa fiu Cezar si Delia, Cleopatra“, a promis primarul Constantei, Radu Mazare.

Carnavalul din MAMAIA va incepe pe 27 iunie, defilarea pornind de la pasarela situata langa Satul de Vacanta si va continua pe faleza.

Va invitam mai jos sa vizualizati cateva imagini de la lansarea oficiala a imnului statiunii Mamaia. (Multumim clubului Bellagio pentru imagini).