Împărăteasa obsedată de sex! Modul incredibil în care și-ar fi găsit sfârșitul

De-a lungul timpul au existat numeroase mituri despre marile personalități din istorie. Unele dintre ele au depășit orice imaginație. Este și cazul Ecaterinei cea Mare a Rusiei, care se zvonește că ar fi murit din cauza unor leziuni genitale provocate de raporturile sexuale pe care această le-a avut cu…un cal de la Curtea Regală.

Ce spune legenda

Ecaterina cea Mare ducea o viață intimă destul de activă.  Deși s-a căsătorit cu țarul Rusiei, Petru, cei doi nu aveau o relație tocmai bună, iar Ecaterina era încă virgină după 8 ani de căsnicie.

Asa a început să poftească la soldații tinerei. Se spune că împărăteasa își alegea partenerii cu mare grijă. Îi supunea chiar la teste indecente pe aceștia, înainte să îi ducă în pat. Preferă trupuri tinere și proaspete. Abia după ce se convingea că bărbatul are tot ce îi trebuie, Ecaterina făcea sex cu el. Sătulă să mai fie satisfăcută de bărbați, se pare că Ecaterina dezvoltase o pasiune sexuală pentru cai, lucru care i-a adus și sfârșitul.

Citește și: VALERIA MESSALINA, IMPARATEASA NIMFOMANA CARE LE DADEA CLASA PROSTITUATELOR

Se spune că ar fi încetat din viață la 6 noiembrie 1796,  din cauza rănilor grave din zona intimă, provocate de sexul cu animalele, scrie descoperă.ro. ”Foarte inteligentă, tenace și cu un nestăpânit apetit sexual, ea este cea mai puternică femeie din lume”, scriau cronicile despre cea mai importantă țarină de pe tronul Rusiei.

Motivul real al decesului Ecaterinei cea Mare

Sursele neoficiale ale vremii, dezvăluie că, cei mai mulți dintre oștenii tineri ai imperiului, au trecut măcar o dată prin iatacul Ecaterinei. Mai mult, se vorbește despre un harem pe care țarina îl avea la dispoziție la orice oră din zi și din noapte.

Cea mai cunoscută și totodată incredibilă legendă care circulă la adresa Ecaterinei cea Mare este legată de o “aventură sexuală” pe care aceasta ar fi avut-o cu un… cal! Evident, nimeni nu a putut confirma acest lucru….

Cert este că în 1796, Ecaterina cea Mare se stinge din viață în urma unui atac cerebral suferit în timp ce se afla în dormitorul său. Pe lângă nenumăratele realizări, țarina a lăsat în urmă și o serie de întrebări legate de viața sa amoroasă și la care nimeni nu a putut răspunde în mod oficial….  

Sursă text: descoperă.ro și observator TV