Imparatul Iulian si familia Cioaba ajung in instanta din cauza aurului

imparatul-iulian

Razboiul ia amploare intre familia Cioaba si cea a imparatului Iulian Radulescu. Autointitulatul imparat al romilor, a declarat, pentru Ring, ca a actionat deja in instanta familia Cioaba pentru a recupera aurul pe care l-au primit pe nedrept de la autoritati la inceputul anilor ’90.

Romii si-au recuperat, la inceputul anilor ’90, o parte din aurul confiscat de comunisti, printre ei numarandu-se si familia Cioaba. Totusi, autointitulatul imparat al romilor sustine ca aurul pe care familia celor doi regi ai romilor l-a primit la acea vreme nu li se cuvine. El sustine ca familia CIoaba trebuie sa-i dea 120 de kilograme de aur. 

“Am foarte mult aur de recuperat de la ei. I-am dat deja in judecata, la Sibiu, si am cerut sechestru pe averea lor. O sa merg cu ei pana la inalta Curte ca sa recuperez aceasta suma”, a declarat imparatul Iulian, pentru Ring.

Imparatul Iulian mai sustine ca Ion Cioaba, tatal lui Florin Cioaba, care a murit in 1997, este de fapt un impostor si ca regele real traieste si la ora actuala, in judetul Dolj.