Implicarea PRIMARIEI SECTORULUI 6, recunoscuta la Gala Premiilor Operei Comice pentru Copii

La sfarsitul saptamanii trecute, a avut loc Gala Premiilor Operei Comice pentru Copii, institutie de cultura situata in SECTORUL 6. In cadrul evenimentului, au fost distinse cu diplome si trofee personalitatile si institutiile care, prin implicarea lor in productiile Operei Comice pentru Copii, au incurajat afirmarea valorilor autentice in randul tinerei generatii. Astfel, PRIMARIA SECTORULUI 6 si Centrul Cultural European SECTOR 6 au primit disctinctiile Diploma de Excelenta pentru parteneriatul dezvoltat in anul 2015, precum si cu Trofeul “Partener al educatiei prin muzica”.

“Apreciem faptul ca Opera Comica pentru Copii este una dintre putinele institutii de la nivelul Municipiului Bucuresti care aduce cultura mai aproape de membrii comunitatii, in mijlocul cartierelor. Avem un parteneriat durabil si prolific cu Opera Comica, prin care am incurajat copiii din comunitate sa redescopere manifestarile culturale de calitate. Ii multumim doamnei director Felicia Filip pentru initiativele deosebite prin care i-a adus pe cei mici aproape de frumusetea operelor clasice”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Dupa festivitate, publicul a vizionat musicalul „Coana Chirita”, in regia lui Cristian Mihailescu, avand-o ca protagonista pe Stela Popescu, ambii laureati ai serii. Autoritatea locala a SECTORULUI 6, prin Centrul Cultural European SECTOR 6, s-a implicat de-a lungul timpului in numeroase proiecte derulate de Opera Comica pentru Copii in beneficiul tinerei generatii: „Poveste de Craciun”, Saptamana Comediei la Bucuresti – “Don Pasquale” etc.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza.

Sursa foto: primarie6